Keto dieta

Chiashake recenze

Chiashake recenze

Plánujete začít s keto dietou, ale nevíte, jaký obchod zvolit? Podívejte se na naši recenzi e-shopu Chia shake, který má i věrnostní program pro zákazníky.

Recenze Chiashake

Internetových obchodů, které se zabývají keto dietami a produkty je nepřeberné množství. Abyste se v nabídce neztratili, připravili jsme pro vás recenzi internetového obchodu chiashake.cz, který prodává dietní nápoje i balíčky pro keto diety.

Dietní koktejly

Koktejly od Chia Shake obsahují bílkoviny, vlákninu, vitamíny a minerály, které jsou důležité nejen pro ideální fungování vašeho těla, ale také vám pomohou s hubnutím. Na výběr máte různě velké dietní koktejly a smoothie. Stačí si pouze vybrat, který vám chutná nejvíce.

Takový koktejl by vás měl zasytit až na pět hodin. V případě, že nestíháte například oběd je to ideální alternativa. Není tak problém některá jídla koktejlem plně nahradit. Získáte pro své tělo důležité vitamíny a minerály, zároveň ale nepřiberete a můžete začít spalovat tuky.

Jídla pro dietáře

Vedle koktejlů si můžete na Chia Shake vybrat další dietní jídla, která vás nasytí, jsou zdravá, a především vhodná i na keto dietu. Na výběr máte z celé řady různých kaší, polévek ale také směsí na omelety. Vše se nabízí v několika příchutích, takže si vyberou i ti nejnáročnější stavitele.

K dispozici jsou také palačinky, chia pudink a různé pochoutky v podobě dietních dezertů. Všechny pokrmy by vás měli dostatečně zasytit tak, abyste neměli hlad a zároveň dokázali spalovat přebytečné tuky.

Výhodné balíčky

V případě, že to s keto dietou myslíte skutečně vážně, můžete sáhnout také po různých balíčcích, které v sobě obsahují dostatek jídla až na osm týdnů. Vybrat si ale můžete i krátkodobější balíčky v podobě 35 jídel na týden či 70 jídel na týdny dva.

Čím větší balíček si vyberete, tím cenově výhodněji vás jedna porce vyjde. Můžete se tak naplno vrhnout do keto diety bez toho, abyste museli jednotlivá jídla kupovat zvlášť. K drtivé většině balíčků je navíc také doprava zdarma.

Doprava zdarma a věrnostní program

ChiaShake myslí také na své věrné zákazníky. Za každý nákup totiž na e-shopu získáte věrnostní body, které pak můžete využít při dalších nákupech. Množství bodů se pak odvíjí od celkové ceny objednávky. Čím častěji zde nakupujete, tím více bodů můžete získat. Za každých utracených 10 Kč získáte 1 bod. Ten pak představuje slevu v podobě 1 Kč.

Těšit se navíc můžete také na dopravu zdarma. Stačí nakoupit nad 2 000 Kč a dopravu máte automaticky zdarma. V rámci dopravy si pak můžete vybrat mezi trojicí dopravců:

  • GLS

  • Česká pošta

  • Zásilkovna

Zajímavosti z blogu

Jestliže se chcete keto dietě a vůbec zdravějšímu životnímu stylu věnovat podrobněji, můžete také navštívit Chia Shake blog. Zde najdete spoustu rad a tipů, jak zhubnout, které metody pomáhají a na co byste neměli v případě diet zapomenout.

Blog je určený nejen pro nováčky v dietách ale také pro zkušené dietáře. V případě, že byste potřebovali poradit nebo pomoct, můžete se obrátit také na zákaznický servis, kde vám velmi rádi poradí.




Jana Kučerová

Jana Kučerová

Jana Kučerová je fitness odborník, který se v poslední době věnuje šíření informací o keto dietě. Přivedla na svět celou řadu zdravých alternativ k běžné stravě, zaměřujících se na nízký obsah sacharidů a zvýšení konzumace tuku a bílkovin. Janu vede zájem udržovat své čtenáře informované a motivované. Pracuje s klienty, kteří chtějí spalovat tuk, získat větší flexibilitu a žít zdravý životní styl. Janu také motivuje k tomu začít se věnovat sportu a účastnit se různých aktivit, aby její čtenáři mohli dosáhnout vysněného cíle. Jana ve svých článcích zdůrazňuje, že je nezbytné začít s malými změnami, které mohou být výrazně znovuvynaloženy. Její články o keto dietě již pomohly stovkám lidí dosáhnout úspěchu ve svém zdraví.