Keto dieta

Mixslim recenze

Mixslim recenze

Mixslim je e-shop nabízející produkty pro keto diety. Každý si tak bude moci vybrat balíček na několik týdnů dopředu. Jaké jsou možnosti výběru?

Recenze Mixslim

Keto diety jsou v poslední době stále oblíbenější. Je to především díky výsledkům, které se v rámci sníženého příjmu sacharidů skutečně dostaví. V recenzi se podíváme na internetový obchod Mixslim, který produkty na ketonové diety nabízí.

Nabídka produktů

Oproti jiným e-shopům není nabídka Mixslim tolik bohatá. Z produktů zde najdete především dietní a proteinové nápoje, polévky či směsi na palačinky. Bohužel zde chybí kategorie zaměřená na zdravé mlsání, což je rozhodně škoda. Stejně tak zde nenajdete ketonové těstoviny nebo pečivo.

Vedle jednotlivých produktů si pak můžete vybrat z nabídky různých dietních balíčků. Zvolit si můžete balíček až na 8 týdnů. Samotné balíčky nejsou tak bohaté jako je tomu u některých konkurenčních e-shopů. Je to škoda.

V rámci konkrétních balíčků pak naleznete vše, co budete potřebovat. Tedy konkrétní jídla, shaker a také dietní kuchařku. Podle ní můžete připravovat zdravé keto pokrmy a postupně sledovat, jak probíhá redukce vaší tělesné hmotnosti.

Předpřipravené dietní plány

Než se rozhodnete vrhnout se do keto diety, doporučujeme si o ní nejdříve něco přečíst. Na internetových stránkách mixslim.cz najdete spoustu informací o tom, co to keto dieta je, kolik má fází a jak funguje.

Vedle toho si můžete také přečíst nejrůznější formy diet. Vybrat si můžete hned ze šesti dietních plánů. Pro každý z nich si pak můžete zakoupit adekvátní potraviny či přímo celý balíček, který je na konkrétní dietní plán připravený.

Doprava a doba dodání

E-shop Mixslim disponuje bohatými skladovými zásobami. Díky tomu garantuje dodání zvolených produktů a balíčků již do dvou dnů od objednání. Nemusíte si tak lámat hlavu, když vám náhodou keto potraviny dojdou.

V případě, že nakoupíte alespoň za 1 500 korun, můžete se těšit na dopravu zdarma. Samotnou dopravu pak zajišťuje společnost GLS nebo Česká pošta. Zvolit si ale můžete také třetího dopravce, kterým je Zásilkovna. Každý si tak může vybrat typ dopravy, který mu vyhovuje nejvíce.

Aktivní sociální sítě

Internetový obchod Mixslim.cz je aktivní také na sociálních sítích. Jestliže chcete zůstat v obraze o novinkách a zajímavých produktech, můžete navštívit facebookovou stránku, případně Instagram, kde se dozvíte vše podstatné.


Jana Kučerová

Jana Kučerová

Jana Kučerová je fitness odborník, který se v poslední době věnuje šíření informací o keto dietě. Přivedla na svět celou řadu zdravých alternativ k běžné stravě, zaměřujících se na nízký obsah sacharidů a zvýšení konzumace tuku a bílkovin. Janu vede zájem udržovat své čtenáře informované a motivované. Pracuje s klienty, kteří chtějí spalovat tuk, získat větší flexibilitu a žít zdravý životní styl. Janu také motivuje k tomu začít se věnovat sportu a účastnit se různých aktivit, aby její čtenáři mohli dosáhnout vysněného cíle. Jana ve svých článcích zdůrazňuje, že je nezbytné začít s malými změnami, které mohou být výrazně znovuvynaloženy. Její články o keto dietě již pomohly stovkám lidí dosáhnout úspěchu ve svém zdraví.